Selidbe i prevoz Novi Beograd

Selidbe Novi Beograd Prevoz stvari i nameštaja

Novi Beograd je naša polazna tačka svakog dana. Gotovo da ne prođe ni dan bez selidbe ili prevoza na Novom Beogradu. Mnogobrojni stanovnici ove najveće beogradske opštine svakodnevno imaju potrebe za uslugom selidbe i prevoza nameštaja. Naša agencija za selidbe zbog toga i postoji, kako bi izašla u susret i na što lakši i brži način obavila uslugu selidbe na Novom Beogradu.

Kada se selite - pozovite nas!     063 481 388
Online procena cene selidbe: Online procena

Agencije za selidbe Novi Beograd . Pozovite nas i zakažite svoju selidbu kada Vama to najviše odgovara, mi smo tu 24/7/365 za Vas!

Kako da zakаžem selidbu na Novom Beogradu?

Ukoliko odlučite da se selite, jednostavnim pozivom ili klikom na broj 063 481 388 dobićete našeg operatera. Našem operateru možete da kažete koliko stvari imate, da li imate više sitnica ili gabaritnih stvari, da li Vam je potrebno pakovanje, na kom spratu se nalazite i na koji sprat se selite.
Ako imate veću količinu stvari ili selite ceo stan, naš operater će Vam predložiti da jedan od naših kolega dođe kod Vas i uradi potpuno besplatnu procenu i kaže Vam cenu usluge selidbe na Novom Beogradu.

Odnosenje starog nameštaja Novi Beograd

Na koji način formiramo cenu selidbe na Novom Beogradu?

Na cenu selidbe utiče mnogo faktora. Prvenstveno na cenu utiče količina stvari koju želite da preselite na novu adresu. Važnu ulogu u proceni cene selidbe ima i sprat sa koga se selite i sprat na koji se selite, kao i to da li stambeni objekti poseduju lift koji je upotrebljiv.

Kako bismo što uspešnije i što realnije formirali cenu Vaše selidbe, trebalo bi što detaljnije da nam opišete količinu nameštaja, gde se nalazite, da li Vam je potrebno pakovanje i kartonske kutije za pakovanje, da li je potrebno uraditi demontažu i montažu gabaritnog nameštaja poput francuskih kreveta, ormara i tome slično.

Zašto odabrati baš nas da uradimo Vašu selidbu?

Našu Agenciju za selidbe Novi Beograd odlikuje višedecenijsko iskustvu u pružanju usluga selidbi i prevoza nameštaja na teritoriji celog Beograda i okoline. Naše ekipe čine iskusni, ozbiljni i profesionalni ljudi, koji će vašem nameštaju i stvarima posvetiti posebnu pažnju. Iako se mnogi od vas pitaju kakva je profesionalnost i iskustvo osim sirove snage potrebno da se krevet ili ormar iznesu iz stana i utovare u kombi ili kamion, mi vam predlažemo da pokušate sami to da uradite. Pokušajte da nameštaj bude u istom stanju, neoštećen i zaštićen, a pritom brzo i efikasno iznet iz stana i prevežen na drugu adresu.

Pored svega gorenavedenog, mi Vam pružamo mogućnost da potpuno proizvoljno i kada Vama to najviše odgovara odredite datum i vreme selidbe. Mi ćemo se prilagoditi vašem zahtevu.

Naš jedini predlog je da ukoliko stanujete u prometnoj ulici, u kojoj nije moguće jednostavno parkirati kombi ili kamion, da selidbu planirate za vikend, ali ukoliko bude i radni dan, mi ćemo se i tome prilagoditi.

Naša usluga selidbe obuhvata:

  • Selidbe i prevoz nameštaja na Novom Beogradu
  • Pakovanje sitnica u kartonske kutije
  • Montažu i demontažu nameštaja
  • Prevoz u Beogradu, zemlji ili inostranstvu
  • Zaštita nemaštaja
  • Utovar i istovar nameštaja
  • Odnošenje starih stvari i starog nameštaja na deponiju