Selidbe Beograd Negotin

Selidbe Negotin-Beograd: Prevoz stvari, robe i nameštaja

Ako se selite iz Beograda za Negotin, važno je da na vreme organizujete sve detalje oko selidbe kako biste što manje stresa imali tokom samog procesa preseljenja. U nastavku teksta navešćemo nekoliko saveta koji će vam pomoći da se pripremite za selidbu.

Prvo i najvažnije, trebalo bi da unajmite pouzdanu agenciju za selidbe koja će vam pomoći da se vaše stvari prevezu na siguran i efikasan način. Potražite preporuke od prijatelja i porodice ili potražite preporuke na internetu.

Nakon što ste pronašli agenciju za selidbe, važno je da se dogovorite oko termina i vremena kada će se selidba obaviti. Budite spremni da platite malo više za uslugu ukoliko je to potrebno kako biste bili sigurni da će se selidba obaviti na vreme i bez ikakvih inzenanđenja.

Pakovanje stvari i sitnica

Sledeće što bi trebalo da uradite jeste da se pozabavite pakovanjem svojih stvari. Potrudite se da sve svoje stvari spakujete pažljivo i organizovano kako biste lakše raspakovali kada stignete u Negotin. Koristite kvalitetne kutije i zaštitni materijal za osetljive stvari. Sa našim operaterima sa kojima budete dogovarali selidbu, možete da se dogovorite da vam isporučimo kartonske kutije za pakovanje i selotejp trake.

Koliko obično traje ovakva selidba?

Najveći deo vremena se u svakom slučaju provede u putu. Utovar vaših stvari, uz prethodnu zaštitu i strečovanje osetljivog nameštaja, obavljamo za svega par sati, u zavisnosti od količine nameštaja. Istovar po pravilu uvek traje značajno kraće od utovara. Neračunajući vreme provedeno u putu, utovar i istovar stvari uvek završavamo za 3 do 4h.

Kada se selite - pozovite nas!     063 481 388
Online procena cene selidbe: Online procena

Agencije za selidbe Beograd - Negotin. Kontaktirajte nas i zakažite svoju selidbu onda kada Vama to najviše odgovara, mi smo tu 24/7/365 za Vas!

Selidbe Negotin

Zaštita nameštaja i osetljivih stvari

Ukoliko se brinete kako ćemo vaš nameštaj izneti ili uneti u vaš stan, ili kako ćemo ga transportovati, a da ostane netaknut, mi vam poručujemo samo jedno - ne brinite, vaš nameštaj je u pravim rukama! Naše višegodišnje iskutvo u zaštiti osetljivog nameštaja i pakovanju u kamionima, garantuje vam maksimalnu sigurnost i bezbednost vašeg nameštaja tokom transporta, utovara i istovara.