Selidbe Beograd Zaječar

Selidbe Zaječar Beograd - Prevoz robe i nameštaja

Selidbe Beograd Zaječar ili obrnuto, mogu da budu izazovne, međutim, sa odgovarajućim planiranjem i podrškom stručnjaka za selidbe, one mogu da budu uspešne i bez stresa,a pritom veoma brzo i efikasno urađene.

Kada odlučite da se preselite, prvi korak je da se obratite agencije za selidbe koja će vam pomoći da se pripremite i organizujete selidbu. Mi ćemo vam preporučiti koji materijali su vam potrebni za zaštitu i pakovanje, kako da zaštitite vaše stvari tokom transporta i kako da ih pravilno rasporedite u svom novom domu, a ukoliko budete želeli, mi možemo i da spakujemo vaše stvari i zaštitimo nameštaj umesto vas.

Koliko obično traje ovakva selidba?

Najveći deo vremena se u svakom slučaju provede u putu. Utovar vaših stvari, uz prethodnu zaštitu i strečovanje osetljivog nameštaja, obavljamo za svega par sati, u zavisnosti od količine nameštaja. Istovar po pravilu uvek traje značajno kraće od utovara. Neračunajući vreme provedeno u putu, utovar i istovar stvari uvek završavamo za 3 do 4h.

Kada se selite - pozovite nas!     063 481 388
Online procena cene selidbe: Online procena

Agencije za selidbe Beograd - Zaječar. Kontaktirajte nas i zakažite svoju selidbu onda kada Vama to najviše odgovara, mi smo tu 24/7/365 za Vas!

Selidbe Zaječar

Zaštita nameštaja i osetljivih stvari

Ukoliko se brinete kako ćemo vaš nameštaj izneti ili uneti u vaš stan, ili kako ćemo ga transportovati, a da ostane netaknut, mi vam poručujemo samo jedno - ne brinite, vaš nameštaj je u pravim rukama! Naše višegodišnje iskutvo u zaštiti osetljivog nameštaja i pakovanju u kamionima, garantuje vam maksimalnu sigurnost i bezbednost vašeg nameštaja tokom transporta, utovara i istovara.