Selidbe Beograd Zagreb

Selidbe Zagreb - Beograd - Prevoz robe, stvari i nameštaja

Selidbe Beograd Zagreb se iz godine u godinu povećavaju. Naša agencija za selidbe prilagođava se ovom trendu rasta i paralelno povećava kvalitet i efikasnost ovakve selidbe. Bez obzira na udaljenost i kompleksnost selidbe, naše ekipe pobrinuće se da sve prođe brzo, lako i efikasno. Iako svi koji se sele kažu da selidbe sama po sebi predstavlja jedno stresno iskustvo, budite uvereni da sa nama neće biti tako. Uradićemo sve što je potrebno tako da vi i ne osetite ovu selidbu.

Ukoliko je potrebno, mi možemo uraditi i pakovanje vaših stvari. Obezbedićemo kartonske kutije i selotejp trake ukoliko vam sve to bude potrebno. Pored toga, stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja i sugestije kako najbolje da spakujete svoje stvari i sitnice. Možete nas kontaktirati u bilo kom trenutku i organizovati svoju selidbu iz Zagreba u Beograd ili iz Beograda u Zagreb.

Koliko obično traje ovakva selidba?

Zbog velike udaljenosti, najveći deo vremena se u svakom slučaju provede u putu. Utovar vaših stvari, uz prethodnu zaštitu i strečovanje osetljivog nameštaja, obavljamo za svega par sati, u zavisnosti od količine nameštaja. Istovar po pravilu uvek traje značajno kraće od utovara. Neračunajući vreme provedeno u putu, utovar i istovar stvari uvek završavamo za 4 do 5h.

Kada se selite - pozovite nas!     063 481 388
Online procena cene selidbe: Online procena

Agencije za selidbe Beograd - Zagreb. Kontaktirajte nas i zakažite svoju selidbu onda kada Vama to najviše odgovara, mi smo tu 24/7/365 za Vas!

Zaštita nameštaja i osetljivih stvari

Ukoliko se brinete kako ćemo vaš nameštaj izneti ili uneti u vaš stan, ili kako ćemo ga transportovati, a da ostane netaknut, mi vam poručujemo samo jedno - ne brinite, vaš nameštaj je u pravim rukama! Naše višegodišnje iskutvo u zaštiti osetljivog nameštaja i pakuvanju u kamionima, garantuje vam maksimalnu sigurnost i bezbednost vašeg nameštaja tokom transporta, utovara i istovara.