Selidbe Beograd

Selidba Beograd Na Vodi - sa nama u novi stan!

Porodica koji je veći deo života provela u Italiji, odlučila je da se vrati u Srbiju i pokrene svoj porodični biznis u Beogradu. Nakon povratka u zemlju i stanovanja u iznajmljenom stanu, porodica je odlučila da kupi stan u elitnom delu grada - Beogradu Na Vodi.

Nakon kupovine stana, porodica se suočila sa malim izazovom - selidba i prevoz stvari u novi stan, pakovanje stvari, montaža i demontaža nameštaja, kako sve to izvesti..

Kada se selite - pozovite nas!     063 481 388
Online procena cene selidbe: Online procena

Agencija za selidbe Beograd - Brzo, lako i jednostavno!

Tokom razgovora sa prijateljicom koju smo već selili, naša stranka je dobila preporuku da angažuje nas da je preselimo.

Poziv i dogovor za selidbu sa 19. na 17. sprat u Beogradu na Vodi

Posle nekog vremena, Laura nas je pozvala da se raspita o selidbi. Rekla nam je da pored nekoliko ugaonih garnitura, bračnih kreveta, stolova i ormana koje bi trebalo demontirati, ima i određen broj sitnih stvari koje bi takođe trebalo preneti u novi stan. Ubrzo nakon toga, dogovorili smo se da dođemo na besplatnu procenu i osmislimo najbolji način da se selidba obavi u jednom danu na najbrži mogući način.

Selidbe Beogerad na Vodi

Dan preseljenja

Došli smo na selidbu po dogovoru u sredu u 10h. Demontirali smo i zaštitili nameštaj sa streč folijom i kartonom, koji su uračunati u cenu selidbe . Deo ljudi iz ekipe je stvari spuštao liftom, dok je ostatak ekipe stvari nosio kroz garažu u vozilo. Za nepuna 3h smo uspeli da sve stvari iz stana sa 19. sprata spustimo i upakujemo u kamion. Odvezli smo se na drugu adresu, gde je sve stvari trebalo odneti na 17. sprat i ponovo ih montirati. Sve to smo uspeli da uradimo za nepunih šest sati.

Laura je bila zadovoljna i presrećna što su njene stvari veoma brzo i bez oštećenja stigle na novu adresu u njen novi stan, a mi smo srećni i zadovljni jer je iza nas ostala još jedna zadovljna stranka!

Selidbe Beograd, selidbe

Laura

Sve pohvale za Agenciju za Selidbe Beograd! Momci su veoma brzo i veoma lako završili selidbu. Veoma sam zadovoljna i preporučujem ih svima. Za ove momke ne postoje prepreke :)