prevoz i usluge transporta gradjevinskog materijala Beograd

Prevoz gradjevinskog materijala - usluge transporta Beograd

Naručili ste gradjevinski materijal, ili ste gradjevinski materijal kupili od fizičkog lica i ne znate kako da ga transportujete? Pozovite nas i mi ćemo odmah organizovati kamionski prevoz, sa utovarom, istovarom i našim radnicima.

Sve vrste transporta gradjevinskih i drugih materijala. Prevoz gradjevinskog materijala vršimo velikim kamionom sa rampom ili nekim manjim vozilom poput kombija, zavisno od količine i težine gradjevinskog materijala koji je potrebno transportovati.

Kada se selite - pozovite nas!     063 481 388
Online procena cene selidbe: Online procena

Agencija za selidbe Beograd - usluge transporta i prevoza gradjevinskog materijala u Beogradu i zemlji.

Usluge transporta gradjevinskog materijala

Prevoz i usluge transporta gradjevinskog materijala za nas predstavlja rutinsku stvar. Kod nas možete naručiti utovar i istovar gradjevinskog materijala sa radnicima.

Naša ekipa će pored prevoza i usluge transporta gradjevinskog materijala , gradjevinski materijal uneti ili istovariti gde god Vi želite, ili gde bude potrebno, bilo da je to u dvorištu kuće ili na petom spratu u kući ili stanu.

Pored brze i efikasne usluge transporta i prevoza gradjevinskog materijala, naše ekipe će posebnu pažnju posvetiti istovaru gradjevinskog materijala. Nećemo dozvoliti da Vam komšije kažu da ste renovirali stan i da su majstori preopteretili lift. Posebnu pažnju posvetićemo ovom problemu, sačuvaćemo Vaš lift od preopretećenja, a na kraju ćemo ga i očistiti ukoliko je potrebno.

Prevoz i transpord gradjevinskog materijala beograd

Premoz kamionom sa rampom

Ukoliko želite prevoz ili transport gradjevinskog materijala sa velikom težinom, onda Vam preporučujemo naš veliki kamion sa rampom. Pomoću rampe možemo da utovarimo palete težine do 2000kg, a na isti način možemo i da ih istovarimo, tako da ne morate dodatno da angažujete radnike za istovar.

Pozovite nas i zakažite svoj prevoz! Selidbe Beograd - Agencija za prevoz i usluge transporta gradjevinskog materijala Beograd.