Selidbe Kombijem Beograd

Selidbe kombijem: Kombi prevoz stvari Beograd

Selidbe kombijem u Beogradu su svakodnevna pojava u našem poslu. Gotovo da ne prođe ni dan, a da ne obavimo neki prevoz ili selidbu kombijem.

Saveti i preporuke kako se spremiti za selidbu

Ako planirate dselidbu u Beogradu, selidba kombijem može biti jednostavan i efikasan način da prevezete svoje stvari. Evo nekoliko koraka koje možete pratiti da biste organizovali uspešnu selidbu kombijem u Beogradu:

 1. Planiranje: Pre selidbe, potrebno je detaljno isplanirati kako ćete organizovati transport vaših stvari. Razmislite o tome koliko stvari imate i koliko veliki kombi će vam biti potreban. Takođe, razmotrite kada je najbolje vreme za selidbu, s obzirom na gužve u saobraćaju i vremenske uslove.
 2. Pronalaženje kombija: Potražite iznajmljivanje kombija u Beogradu i pronađite opciju koja vam najbolje odgovara u smislu veličine, cene i vremena iznajmljivanja. Proverite da li je kombi u dobrom stanju i da li ima sve potrebne dozvole za vožnju.
 3. Pakovanje: Pakujte svoje stvari pažljivo i organizovano, tako da budu zaštićene od oštećenja tokom transporta. Ako imate krhke i lomljive predmete, obložite ih papirom, stiroporom ili sunđerom da bi bili bezbedni tokom vožnje.
 4. Utovar: U dogovoreno vreme, kombi će stići na mesto utovara. Potrebno je pažljivo utovariti sve vaše stvari u kombi, tako da se ne oštete ili prevrnu tokom vožnje. Ako ne možete sve sami da utovarite, potražite pomoć prijatelja ili profesionalnog pakera.
 5. Transport: Vožnja kombijem tokom selidbe može biti naporna, posebno ako se suočite sa saobraćajnim gužvama. Pokušajte da izbegnete najprometnije puteve i vreme gužvi u saobraćaju. Uvek vozite pažljivo i pridržavajte se saobraćajnih propisa.
 6. Istovar: Kada stignete na odredište, pažljivo istovarite svoje stvari iz kombija. Ako imate pomoćnika, rasporedite posao tako da možete brzo i efikasno da istovarite sve stvari.

Kada se selite - pozovite nas!     063 481 388
Online procena cene selidbe: Online procena

Agencije za selidbe Kombijem Beograd . Pozovite nas i zakažite svoju selidbu kada Vama to najviše odgovara, mi smo tu 24/7/365 za Vas!

Kako da zakаžem selidbu kombijem?

Jednostavnim pozivom ili klikom na broj 063 481 388 dobićete našeg operatera. Našem operateru možete da kažete koliko stvari imate, da li imate više sitnica ili krupnih stvari, da li Vam je potrebno pakovanje, na kom spratu se nalazite i na koji sprat se selite.
Ako imate veću količinu stvari ili selite ceo stan, naš operater će Vam predložiti da jedan od naših kolega dođe kod Vas i uradi potpuno besplatnu procenu i kaže Vam cenu usluge selidbe na Novom Beogradu.

Kombi za selidbe Beograd

Na koji način formiramo cenu selidbe kombijem?

Na cenu selidbe utiče mnogo faktora. Prvenstveno na cenu utiče količina stvari koju želite da preselite na novu adresu. Važnu ulogu u proceni cene selidbe ima i sprat sa koga se selite i sprat na koji se selite, kao i to da li stambeni objekti poseduju lift koji je upotrebljiv za unos nameštaja u Vaš dom.

Kako bismo što uspešnije i što realnije formirali cenu Vaše selidbe, trebalo bi što detaljnije da nam opišete količinu nameštaja, gde se nalazite, da li Vam je potrebno pakovanje i kartonske kutije za pakovanje, kao i da li je potrebno uraditi demontažu i montažu gabaritnog nameštaja poput francuskih kreveta, ormara i tome slično.

Zašto odabrati baš nas da uradimo Vašu selidbu?

Našu Agenciju za selidbe kombijem u Beogradu odlikuje višedecenijsko iskustvu u pružanju usluga selidbi i prevoza nameštaja. Naše ekipe čine ozbiljni i profesionalni ljudi, koji će vašem nameštaju i stvarima posvetiti posebnu pažnju.

Pored svega gorenavedenog, mi vam pružamo mogućnost da potpuno proizvoljno i kada vama to najviše odgovara odredite datum i vreme selidbe, a mi ćemo se prilagoditi ovom zahtevu.

Naša usluga selidbe obuhvata:

 • Selidbe i prevoz nameštaja u Beogradu
 • Pakovanje sitnica i stvari u kartonske kutije
 • Montažu i demontažu nameštaja
 • Prevoz u Beogradu, zemlji ili inostranstvu
 • Zaštita nemaštaja
 • Utovar i istovar nameštaja
 • Odnošenje starih stvari i starog nameštaja na deponiju