Selidbe Beograd Split

Selidbe Split - Beograd - Prevoz robe, stvari i nameštaja

Selidbe Beograd - Split ili Split - Beograd, za nas predstavljaju uobičajenu stvar poslednjih nekoliko godina. Split je naša omiljena destinacija za selidbu. Broj selidbi iz Beograda na hrvatsko primorje već godinama je u porastu, a time se i naša efikasnost i profesionalna usluga preseljenja vašeg nameštaja paralelno uvećava.

Možete nas kontaktirati u bilo kom trenutku i organizovati svoju selidbu iz Splita u Beograd ili iz Beograda u Split.

Koliko obično traje ovakva selidba?

Zbog velike udaljenosti, najveći deo vremena se u svakom slučaju provede u putu. Utovar vaših stvari, uz prethodnu zaštitu i strečovanje osetljivog nameštaja, obavljamo za svega par sati, u zavisnosti od količine nameštaja. Istovar po pravilu uvek ide značajno brže od utovara. Neračunajući vreme provedeno u putu, utovar i istovar stvari uvek završavamo za 4 do 5h.

Saveti i preporuke za selidbu

Selidba ne mora predstavljati glavobolju ukoliko se adekvatno pripremite za preseljenje. Najvažnije je dobro spakovati stvari i sitnice u kartonske kutije, ali tako da kada se preselite znate tačno gde ste šta stavili, a to ćete postići označavanjem svake kutije. Pored obeležavanja svake kutije, naša preporuka je da napravite spisak svih stvari koje selite, kako biste na kraju mogli da proverite da li je sve stiglo na drugu adresu.

Ukoliko ne znate kako da spakujete veliku količinu stvari ili nemate vremena, ili nemate kartonske kutije za pakovanje, mi vam nudimo mogućnost da sve to obavimo za vas.

Kada se selite - pozovite nas!     063 481 388
Online procena cene selidbe: Online procena

Agencije za selidbe Beograd - Zadar. Kontaktirajte nas i zakažite svoju selidbu onda kada Vama to najviše odgovara, mi smo tu 24/7/365 za Vas!

Selidbe Hrvatska Beograd

Kutije za pakovanje stvari i sitnica

Potrebno je samo da nam kažete prilikom dogovora za selidbu, a mi ćemo vam potpuno besplatno obezbediti kutije za pakovanje.