Selidbe Sombor

Selidbe Sombor Beograd- Prevoz stvari i nameštaja

Selidbe Beograd Sombor ili selidbe Sombor Beograd. Opšte poznata stvar je da Sombor važi za jedan od najlepših gradova u našoj zemlji, Srbiji. Broj selidbi koje smo obavili iz Beograda za Sombor i obrnuto meri se u desetinama. Toliko puta smo bili u Somboru, da iako nismo stanovnici Sombora, možemo se pohvaliti poznavanjem ovog lepog grada.

Kako zakazati uslugu selidbe Sombor Beograd ili Beograd Sombor, kako izgleda selidba za Sombor, na šta bi posebno trebalo da obratite pažnju prilikom pakovanja stvari, zaštite nameštaja, možete pročitati u nastavku teksta.

Kada se selite - pozovite nas!     063 481 388
Online procena cene selidbe: Online procena

Agencije za selidbe Sombor Beograd. Kontaktirajte nas i zakažite svoju selidbu onda kada Vama to najviše odgovara, mi smo tu 24/7/365 za Vas!

Poziv i zakazivanje selidbe

Da biste zakazali svoju selidbu za Sombor ili iz Sombora, dovoljno je da nas pozovete na broj 063 481 388. Kada dobijete našeg operatera, trebalo bi što detaljnije i tačnije da opišete:

  • šta sve imate od krupnih stvari(kreveti, ugaone garniture, francuski ležaj,..)
  • da li je potrebno neke stvari demontirati i ponovo montirati na drugoj adresi
  • da li su Vam potrebne kartonske kutije za pakovanje sitnica i garderobe
  • koliko sitnica imate već zapakovanih u kesama ili kutijama

Nakon svih ovih informacija, ako se selite iz Beograda za Sombor, naš operater će Vam predložiti da jedan od naših kolega dođe kod Vas i uradi potpuno besplatnu procenu cene selidbe. Izlazak na teren Vas ne košta ništa, a nama znači puno, jer nakon procene selidbe, mi u 99% slučajeva tačno procenimo količinu nameštaja i vreme potrebno da se selidba obavi. Pored toga naš kolega koji uradi procenu selidbe, sa velikom preciznošću može da proceni i odredi kojim vozilom ćemo doći na selidbu: kombijem, manjim kamionom ili velikim kamionom, što direktno utiče na cenu Vaše selidbe.

Selidbe Beograd Sombor

Sombor i selidbe u okolnim mestima

Pored Sombora, vršimo selidbe u svim okolnim mestima. Selidbe Beograd - Gakovo, Stanišić, Kljajićevo, Čonoplja, Stabar, Bezdan.

Kako se spakovati i da li želite da mi to uradimo umesto Vas?

Najbolji način da upakujete Vaše sitnice, knjige ili garderobu je da upotrebite kartonske kutije. Kartonske kutije za pakovanje možete dobiti od nas potpuno bespalatno. Potrebno je samo da našem kolegi sa kojim budete dogovarali selidbu kažete da su Vam potrebne, a mi ćemo ih dostaviti u najkraćem mogućem roku.

Naše ekipe često imaju zadatak i da prvo upakuju sve stvari, a tek onda obave selidbu. Mi Vam uvek stojimo na raspolaganju za pomoć pri pakovanju stvari i sitnica.

Koliko traje selidba za Sombor?

Selidba iz Beograda za Sombor ili iz Sombora u Beograd, može se obaviti u samo jednom danu, a često je u pitanju svega 8 sati. Naša ekipa će u najkraćem mogućem roku izneti vaše stvari i upakovati ih u kombi ili kamion, dok će istovar trajati još kraće. Najveći deo vremena prilikom selidbe u Sombor provodimo u putu.


Nama je uvek zadovoljstvo da dođemo u ovaj grad, a ako uz to obavimo i jednu uspešnu selidbu i iza nas ostavimo još jednog zadovoljnog klijenta, onda je naša svrha u potpunosti ispunjena!

Pozovite nas i zakažite selidbu koja će biti više zanimljiva nego stresna, mi Vam to garantujemo!