Selidbe Beograd Dorćol

Selidbe Beograd Dorćol- prevoz nameštaja

Selidbe Dorćol Beograd - zakažite svoju selidbu u bilo kom trenutku. Stojimo vam na raspolaganju za sve vrste pitanja ili saveta kako organizovati selidbu.

Pozivom na broj 063 481 388 dobićete našeg operatera kome možete reći sve detalje oko vaše selidbe. Našem operateru možete reći sve o količini stvari, montaži ili demontaži nameštaja, na kom spratu se nalazite, gde se selite i da li vam je potrebno pakovanje.
Ukoliko je selidba jednostavna(imate manju količinu stvari), naš operater će vam dati sve potrebne informacije tokom razgovora.
Ako je selidba ozbiljnija(selite ceo stan, potrebno je pakovanje, zgrada nema lift), naš operater predložiće vam da jedan od naših kolega izađe na teren i sagleda situaciju.

Kada se selite - pozovite nas!     063 481 388
Online procena cene selidbe: Online procena

Agencije za selidbe Beograd Dorćol. Kontaktirajte nas i zakažite svoju selidbu kada Vama to najviše odgovara, mi smo tu 24/7/365 za Vas!

Online zakazivanje i procena cene selidbe

Selidbu na Dorćolu možete zakazati i online, bez poziva. Pošaljite nam slike vašeg nameštaja i stvari koje želite da prevezemo preko WhatsApp aplikacije ili putem E-mail adrese, a mi ćemo vam veoma brzo odgovoriti i kontaktirati vas ukoliko bude potrebno.

Selidbe Beogerad Dorćol

Kako izgleda organizacija selidbe na Dorćolu

Nakon dolaska na adresu u dogovoreno vreme, naš tim će veoma brzo i efikasno podeliti međusobno zadatke. Jedan deo ekipe će pakovati sitnice u kutije za selidbu, dok će drugi deo ekipe raditi na zaštiti nameštaja streč folijom kako prilikom odnošenja nameštaja do kamiona ne bi došlo do oštećenja i da bi nameštaj bio zaštićen od prašine tokom transporta.

Ostatak ekipe je zadužen za demontažu kabastog nameštaja. Demontaža nameštaja biće pažljivo organizovana, tako da svi delovi budu jasno obeleženi i zaštićeni streč folijom, kako bi se montaža nameštaja uradila brzo i efikasno.

Na kraju dana

Selidba na Dorćolu biće završena brzo, efikasno i bez ikakvih iznenađenja. Uradićemo sve tako da vi i ne osetite proces preseljenja.