Selidbe Beograd

Selidbe Beograd Kosmaj- prevoz nameštaja u vikendicu

Vreli dani i izuzetno tople noći, navele su jednu Beogradsku porodicu da kupi vikendicu izvan grada. Posle dugog traženja i odabiranja, odlučili su da svoju vikendicu kupe na jednom veoma posebnom i prelepom uzvišenju - na Kosmaju. Nakon uspešne kupovine i renoviranja vikendice, ostalo je samo da se uradi prevoz nameštaja iz Beograda do Kosmaja.

Jedini način da se veća količina stvari i nameštaja preveze od Beograda do Kosmaja je angažovanje Agencije za Selidbe Beograd, a to smo u ovom slučaju bili mi.

Kada se selite - pozovite nas!     063 481 388
Online procena cene selidbe: Online procena

Agencije za selidbe Beograd. Kontaktirajte nas i zakažite svoju selidbu kada Vama to najviše odgovara, mi smo tu 24/7/365 za Vas!

Selidba sa Novog Beograda na Kosmaj

Naš već sada bivši i zadovoljni klijent Predrag nas je kontaktirao i nakon kraćeg razgovora dogovorili smo se za dan i vreme kada ćemo doći i obaviti besplatnu procenu selidbe. Po dogovoru, došli smo na adresu, procenili smo težinu i komplikovanost selidbe i na osnovu svega ponudili smo najpovoljniju i najjeftiniju cenu selidbe koju je naš klijent prihvatio.

Selidbe Beogerad Kosmaj

Dan preseljenja

Nakon dolaska na adresu, naš tim se vešto rasporedio i selidba je počela. Prvo smo sa jedne adrese uradili utovar stvari , uz prethodnu montažu i demontažu nameštaja. Posle toga, otišli smo na drugu adresu, gde smo demontirali nekoliko kreveta i ormana, posle čega smo bili spremni za pokren na Kosmaj.

Putovanje prema Kosmaju iz Beograda bilo je veoma prijatno i zanimljivo. U odnosu na svakodnevnu gužvu u gradu, ovaj prevoz za nas je predstavljao pravo zadovoljstvo. Svež vazduh i priroda, učinili su da ova selidba bude gotova mnogo brže nego što smo očekivali.

selidbe kombijem Beograd Kosmaj

Prilaz do vikendice na Kosmaju sa glavnog puta.

Kosmaj – Vazdušna banja nadomak Beograda

Na oko 50 kilometara od Beograda nalazi se jedna od najlepših planina – Kosmaj. Svrstava se u planine koje su idealne za porodična putovanja i vikend izlete.

Kosmaj je planina visoka 626m koja se nalazi u Srbiji, u blizini Sopota i Mladenovca, a na teritoriji koja pripada Gradu Beogradu. Posle Avale (506 m) je najniža planina u Šumadiji sa svojih 626 m nadmorske visine. Iako je Kosmaj niska planina, ipak svojim izgledom u vidu ostrva dominira u ovom delu niske Šumadije, iznad valovitog neogenog pobrđa, raščlanjenog blagim rečnim dolinama. Zajedno sa Avalom, Kosmaj je proglašen za predeo izuzetnih odlika i stavljen pod odgovarajuću zaštitu. Površina Kosmaja je 3.514,50 ha, od toga 1.915,60ha pripada opštini Sopot, a ostatak opštini Mladenovac. Na Kosmaju se nalaze tri manastira Srpske pravoslavne crkve: Manastir Tresije, Manastir Pavlovac i Manastir Kastaljan, kao i brojne crkve od kojih su najznačajnije Crkva Svetog Petra i Pavla u Nemenikućama i Crkva Svete Trojice u Koraćici.