Selidbe Beograd Jajinci

Selidbe Beograd Jajinci - odnošenje starih stvari Banovo brdo

Naš klijent je još davne 1970. godine izgradio kuću u Jajincima od neverovatnih 600 kvadratnih metara na četiri sprata, koju je sve ove godine koristio kao poslovni prostor u kome je kreirao i stvarao svoja umetnička dela.

Zbog novih okolnosti i potreba za drugačijim radnim prostorom, naš klijent je prodao kuću, u kojoj se nalazilo samo nekoliko kamiona nameštaja i starih stvari koje je trebalo odneti na deponiju ...

Kada se selite - pozovite nas!     063 481 388
Online procena cene selidbe: Online procena

Agencije za selidbe Beograd Jajinci - Banovo brdo . Kontaktirajte nas i zakažite svoju selidbu kada Vama to najviše odgovara, mi smo tu 24/7/365 za Vas!

Prevoz nameštaja i umetničkih dela iz Jajinaca na Banovo brdo

Zbog velike količine nameštaja i još većeg broja nepotrebnih stvari i starog nameštaja koji je trebalo odneti na deponiju, ovo je bila jedna veoma ozbiljna i zahtevna selidba za nekoga ko nema mnogo iskustva i umeća, ali ne i za nas. Za nas je ovo bila samo jedna rutinska selidba koju smo obavili rekordno brzo i efikasno, uz maksimalnu profesionalnost.

Sa našim klijentom dogovorili smo se da prvo uradimo selidbu i prevoz nameštaja iz Jajinaca do Banovog brda koji nije za bacanje, kako bismo omogućili našem klijentu da još malo razmisli o tome šta bi želeo da zadrži, a šta definitivno da baci.

Veoma brzo smo prošli kod svih tridesetak prostorija, od potkrovlja kuće do prizemlja, i iz svake od prostorija smo uradili utovar stvari koje klijent želi da preveze u svoju novu kuću na Banovom brdu. Deo nameštaja je trebalo demontirati, deo nameštaja je trebalo skinuti sa zida, strečovati i bezbedno upakovati.

Selidbe Beogerad

Pakovanje starih i nepotrebnih stvari i odnošenje na deponiju

Nakon selidbe i prevoza nameštaja u novu kuću na Banovom brdu, u Jajincima su ostale samo nepotrebne i stare stvari koje je trebalo odneti na deponiju. Starih i nepotrebnih stvari u ovoj vili je bilo izuzetno puno. Nekoliko desetina godina su se skladištile i prikupljale razne sitnice, ali i mnoge gabaritne stvari. Kvadratura kuće je bila ogromna, stvari su bile razbacane na sve strane, a sve je to trebalo pokupiti, upakovati i odneti u kamion.

Kako bismo što pre obavili pakovanaje starih i nepotrebnih stvari, podelili smo se u nekoliko ekipa. Jedan deo našeg tima je skupljao stare stvari u kese i džakove, dok je ostatak odnosio gabaritne stvari u kamion.

Kada smo sve pokupili i sredili, mi smo bili iznenađeni količinom starog i nepotrebnog nameštaja koji je napunio dva puna kamiona, a naš klijent bio je iznenađen kako smo uspeli da iznesemo toliko stvari za svega dva do tri sata i upakujemo u kamione.

Selidbe i prevoz umetničkih dela

Zbog naše brzine, efikasnosti, marljivost i posvećenosti ovoj selidbi, naš klijent je odlučio da nam poveri još jedan izuzetan posao - selidbe i prevoz umetničkih dela .

Naš klijent je veoma poznati vajar u ovom regionu. Kreator je mnogih poznatih figura i kipova, koje su raspoređene u mnogim evropskim gradovima. Na nama je sada da mnoge velikane koje je naš klijent ponovo oživeo, prvo praveći ih od stiropora i gipsa, a potom od bronze, prevezemo iz Jajinaca na Banovo brdo. Uskoro!