Selidbe firmi, pravnih lica i kancelarija

Selidbe firmi, pravnih lica i kancelarija u Beogradu

Mi smo specijalizovana agencija za selidbe firmi, pravnih lica i kancelarija. Savršeno jasno razumemo da je svakoj firmi, kancelariji ili preduzeću, najbitnija efikasna i brza usluga preseljenja na novu adresu, bez ikakvih zastoja i iznenađenja.

Ovakvu poslovnu filozofiju i profesionalnu uslugu preseljenja koju nudimo, prepoznale su mnoge firme i kancelarije u Beogradu.

Kada se selite - pozovite nas!     063 481 388
Online procena cene selidbe: Online procena

Agencije za selidbe firmi, pravnih lica i kancelarija. Kontaktirajte nas i zakažite svoju selidbu kada Vama to najviše odgovara, mi smo tu 24/7/365 za Vas!

Zakazivanje selidbe i procena cene selidbe

Prvi korak u prvoj fazi selidbe Vaše firme ili kancelarije je slanje maila na adresu selidbe@beograd-selidbe.net . U mail-u bi trebalo što detaljnije da nam opišete gde se nalazite, na kom spratu, koliko nameštaja imate, da li vam je potrebna usluga pakovanja, na koji sprat se selite, u kom delu grada se nalazite i u koji deo grada se selite. Ubrzo nakon toga, naši operateri će razmotriti sve što ste naveli u mailu i dalje proslediti našem kolegi koji se bavi procenom cene selidbe i ostalih uslova.

U drugoj fazi, naš kolega koji se bavi procenom cene selidbe, na osnovu informacija koje ste nam dostavili, doneće odluku o tome šta i kako bi trebalo uraditi kako bi se selidba obavila brzo i efkiasno. Ukoliko je selidba jednostavna, gde vi imate jednu kancelariju i malo nameštaja, veoma brzo ćete dobiti povratnu informaciju o našoj ponudi. Međutim, ukoliko vaša firma poseduje veći broj kancelarija i kancelarijskog nameštaja, naši operateri će vam ppredložiti dolazak našeg kolege za procenu na vašu adresu, onda kada vama to najviše odgovara. Naš kolega za procene će na licu mesta osmotriti sve detalje, količinu stvari i nameštaja, i na osnovu toga će vam saopštiti sve detalje naše ponude.

Selidbe firmi, pravnih lica i kancelarija0

Pakovanje stvari i sitnica u kartonske kutije

Pored usluge selidbe, mi vam nudimo i mogućnost angažovanja za pakovanje vaših sitnica i stvari u kartonske kutije. Ukoliko želite da se spakujete samostalno, mi vam nudimo mogućnost da vam mi dostavimo kartonske kutije za pakovanje, koje će biti uračunate u cenu selidbe.

Montaža i demontaža magacinskih polica

Gotovo da ne postoji firma ili poslovni prostor bez magacinskih polica na kojima se nalaze registratori i ostali materijali. Naše ekipe će povezati registratore ili ih spakovati u kutije, zatim će demontirati i rastaviti police, a onda će ih i montirati i sastaviti na drugoj adresi.

Kako je naša poslovna filozofija efikasna i profesionalno obavljena usluga selidbe, redosled registratora, i vašeg nameštaja biće u potpunosti identičan kao u prethodnom prostoru. Jedino ograničenje sa kojim se susrećemo je mogućnost novog prostora da prihvati stvari i nameštaj kao prethodni prostor.

Ostale usluge za koje nas možete angažovati

Pored svih gorenavedenih usluga preseljenja, možete nas anagžovati i za mnoge druge poslove, kao što su:

  • montaža i demontaža magacinskih polica
  • povezivanje, pakovanje i prevoz registratora
  • premeštanje nameštaja unutar kancelarija ili spratova
  • odnošenje starih i nepotrebnih stvari i nameštaja
  • montažu novog nameštaja, demontažu i odnošenje starog nameštaja
  • unošenje i iznošenje potrebnih i nepotrebnih materijala ili nameštaja