Selidbe Mirijevo Beograd

Selidbe Mirijevo Beograd - Prevoz stvari i nameštaja

Selidbe u Mirijevu za nas predstavljaju rutinsku stvar. Širenjem ovog beogradskog naselja, broj selidbi koje smo uspešno obavljali u Mirijevu povećavao se iz godine u godinu.

Svi usponi do Vaše adrese, i svi spratovi do Vašeg stana ili kuće u Mirijevu za nas ne predstavljaju nikakve prepreke. Pozovite nas i uverite se da selidba nije toliko strašna i naporna, i da može da bude brza i efikasna, a Vaš nameštaj bezbedno i bez...

uslge transporta i prevoz gradjevinskih materijala

Prevoz građevinskog materijala - usluge transporta Beograd

Naručili ste građevinski materijal, ili ste građevinski materijal kupili od fizičkog lica i ne znate kako da ga transportujete? Pozovite nas i mi ćemo odmah organizovati kamionski prevoz, sa utovarom, istovarom i našim radnicima.

Sve vrste transporta građevinskih i drugih materijala. Prevoz građevinskog materijala vršimo velikim kamionom sa rampom ili nekim manjim vozilom poput kombija, zavisno od...

jeftine selidbe Beograd Banovo brdo Jajinci

Selidbe Beograd Jajinci - odnošenje starih stvari Banovo brdo

Naš klijent je još davne 1970. godine izgradio kuću u Jajincima od neverovatnih 600 kvadratnih metara na četiri sprata, koju je sve ove godine koristio kao poslovni prostor u kome je kreirao i stvarao svoja umetnička dela.

Zbog novih okolnosti i potreba za drugačijim radnim prostorom, naš klijent je prodao kuću, u kojoj se nalazilo samo nekoliko kamiona nameštaja i starih stvari koje je trebalo odneti na deponiju ...

jeftine selidbe Beograd Dedinje Senjak

Selidbe Beograd Dedinje- prevoz nameštaja na Senjak

Bilo da se selite izvan Beograda, u centru Beograda ili u najelitnijem delu grada kao što je Dedinje, onda je to razlog više da angažujete našu Agenciju za Selidbe Beograd. Naši klijenti su želeli da presele deo svojih stvari iz stana na Dedinju u svoj novi stan na Senjaku. Kako su se uverili u kvalitet naših usluga tokom prethodne selidbe, odlučili su da nas ponovo angažuju i prepuste nama selidbu svog nameštaja na željenu adresu.

Ovo je primer selidbe koja zahteva ozbiljan tim ljudi, sa posebnim iskustvom, jer je ovo bila selidba sa 6. sprata na 1. sprat. Međutim, ovo nije sve, jer je deo nameštaja sa 1. sprata trebalo odneti nazad na 6. sprat.

jeftine selidbe Beograd Zemun

Selidbe Beograd Kumodraž- Selidbe Beograd Zemun

Prodaja stana najčešće zahteva i prenos stvari na novu adresu gde se stanari sele, osim ako nije dogovoreno da u stanu ostane nameštaj. U ovom slučaju, naši klijenti prodali su stan i trebalo je da iz stana odnesu sve, od sitnica do najkrupnijih stvari i ugradnih ormana.

Kako bi uspešno obavili ovaj prevoz, angažovali su nas kao Agenciju za Selidbe Beograd, a mi smo to obavili veoma brzo, lako i efikasno.

jeftine selidbe kombijem Beograd

Selidbe Beograd Kosmaj- prevoz nameštaja u vikendicu

Vreli dani i izuzetno tople noći, navele su jednu Beogradsku porodicu da kupi vikendicu izvan grada. Posle dugog traženja i odabiranja, odlučili su da svoju vikendicu kupe na jednom veoma posebnom i prelepom uzvišenju - na Kosmaju. Nakon uspešne kupovine i renoviranja vikendice, ostalo je samo da se uradi prevoz nameštaja iz Beograda do Kosmaja.

Jedini način da se veća količina stvari i nameštaja preveze od Beograda do Kosmaja je angažovanje Agencije za Selidbe Beograd, a to smo u ovom slučaju bili mi.

odnosenje starog i nepotrebnog namestaja u Beogradu

Odnošenje starog i nepotrebnog nameštaja na deponiju

Bilo da ste kupili ili nasledili stan/kuću, ukoliko želite da uradite renoviranje, prva prepreka sa kojom ćete se susresti je stari i nepotreban nameštaj. Ukoliko imate veliki stan, sa starim nameštajem, onda odnošenje starog nameštaja na deponiju može da predstavlja ozbiljan izazov.

Odnošenje starog nameštaja nije nužno problematičan izazov sa kojim se susrećete prilikom renoviranja stana ili kupovine novog nameštaja...