Selidbe Dedinje Senjak

Selidbe Beograd Dedinje- prevoz nameštaja na Senjak

Bilo da se selite izvan Beograda, u centru Beograda ili u najelitnijem delu grada kao što je Dedinje, onda je to razlog više da angažujete našu Agenciju za Selidbe Dedinje Beograd. Naši klijenti su želeli da presele deo svojih stvari iz stana na Dedinju u svoj novi stan na Senjaku. Kako su se uverili u kvalitet naših usluga tokom prethodne selidbe, odlučili su da nas ponovo angažuju i prepuste nama selidbu svog nameštaja na željenu adresu.

Ovo je primer selidbe na Dedinje koja zahteva ozbiljan tim ljudi, sa posebnim iskustvom, jer je ovo bila selidba sa 6. sprata na 1. sprat. Međutim, ovo nije sve, jer je deo nameštaja sa 1. sprata trebalo odneti nazad na 6. sprat.

Kada se selite - pozovite nas!     063 481 388
Online procena cene selidbe: Online procena

Agencije za selidbe Beograd Dedinje. Kontaktirajte nas i zakažite svoju selidbu kada Vama to najviše odgovara, mi smo tu 24/7/365 za Vas!

Sa Dedinja na Senjak, ali i sa Senjaka na Dedinje

Kao što smo već pomenuli, ovo je bila jedna naizgled jednostavna selidba, ali ujedno i veoma zahtevna, jer su naše ekipe imale zadatak da deo stvari sa šestog sprata iz stana na Dedinju prevezu i prenesu na prvi sprat na Senjaku. Uz višegodišnje iskustvo, marljivost i posvećenost ovom poslu, naš tim je ovu selidbu uradio na najbrži i najefikasniji mogući način.

Selidbe Beogerad Dedinje Senjak

Pakovanje stvari u kutije i demontaža nameštaja

Ubrzo nakon dolaska na adresu u dogovoreno vreme, naš tim je veoma brzo i efikasno podelio međusobno zadatke. Jedan deo ekipe je pakovao sitnice u kutije za selidbu, dok je drugi deo ekipe radio na zaštiti nameštaja streč folijom kako prilikom odnošenja nameštaja do kamiona ne bi došlo do oštećenja, kao i da bi nameštaj bio zaštićen od prašine tokom transporta.

Ostatak ekipe bio je zadužen za demontažu kabastog nameštaja, a na ovoj selidbi to su bili bračni ležaj, dva kauča i nekoliko ormana. Demontaža nameštaja je uspešno izvršena, svi delovi su jasno obeleženi i zaštićeni streč folijom, kako bi se montaža nameštaja uradila veoma brzo i bez oštećenja.

Na šesti sprat bez lifta..

Nakon selidbe nameštaja sa Dedinja na Senjak, pred našom ekipom je bio novi zadatak. Trebalo je dodatno preneti tri keveta sa Senjaka na Dedinje, ali ovog puta, selidba je zahtevala odnošenje nameštaja sa prvog na šesti sprat.

Zbog nemogućnosti da se kreveti demontiraju, lift za selidbu na Dedinju sa Senjaka bio je neupotrebljiv. Trebalo je odneti nameštaj na šesti sprat. Zbog dugogodišnjeg iskustva, pozitivne atmosfere na selidbi, efikasnosti i veštini našeg tima, nameštaj je u rekordnom roku odnet na šesti sprat i smešten tamo gde su naši klijenti želeli.

Selidba na Dedinju je završena brzo, efikasno i bez ikakvih iznenađenja. Iza nas su ostali zadovljni klijenti koji su obećali da će nas ponovo angažovati kada im budemo potrebni, ali i da će nas preporučiti svojim prijateljima i poznanicima, jer kako kažu, ovakva usluga selidbi se ne može svuda pronaći!