Odnošenje starih stvari Beograd

Stari i nepotreban nameštaj - Prevoz na deponiju

Odnošenje starih stvari Beograd - Ako je došlo vreme da zamenite svoj stari nameštaj novim i sjajnim komadima nameštaja, ali ne znate šta da radite sa starim nameštajem i kako da ga se oslobodite? Pozovite nas, mi ćemo ga izneti iz Vašeg stana i odneti ga na deponiju po najpovoljnijoj mogućoj ceni.

Bilo da ste kupili ili nasledili stan/kuću, ukoliko želite da uradite renoviranje, prva prepreka sa kojom se susrećete je odnošenje starih stvari i nepotrebnog nameštaja. Ukoliko imate veliki stan, sa starim nameštajem, onda Odnošenje starih stvari i nepotrebnog nameštaja može da predstavlja ozbiljan izazov.

Odnošenje starih stvari i bele tehnike nije nužno problematičan izazov sa kojim se susrećete prilikom renoviranja stana ili kupovine novog nameštaja, ako znate kome da se obratite da to obavi za Vas.

Kada se selite - pozovite nas!     063 481 388

Online procena cene selidbe: Online procena


Slike nameštaja možete poslati na:
WhatsApp
Viber Odnosenje starog namestaja

Vaše je samo da nas pozovete, a mi ćemo sve ostalo organizovati i uraditi na najbrži mogući način!
Agencija za Selidbe Beograd.

Odnošenje starih stvari i nameštaja na deponiju

Tokom dugog niza godina i rada sa nameštajem i selidbama, veliki broj puta smo se susreli sa starim i nepotrebnim nameštajem koji bi trebalo odneti na deponiju. Razlozi za izbacivanje starog i nepotrebnog nameštaja iz stana ili kuće su mnogobrojni(kupovina novog stana, nasledstvo, renoviranje, prodaja stana...). Šta god da je razlog izbacivanja starog nameštaja, to može da bude veoma ozbiljan posao, ali i veoma težak i komplikovan, posebno ako stan ima veliku kvadraturu i veću količinu nameštaja.

Besplatno Odnošenje starog nameštaja na deponiju

Besplatno Odnošenje starog i nepotrebnog nameštaja na deponiju je takođe moguće. Svake prve subote u mesecu , Javno Komunalno Preduzeće gradske čistoće odvozi nameštaj koji možete ostaviti pored kontejnera. Ukoliko imate manju količinu stvari, možete na ovaj način organizovati Odnošenje starog nameštaja, međutim, ukoliko imate veću količinu stvari onda ovo verovatno nije najbolje rešenje.
Nas takođe možete angažovati da odnesemo stvari do kontejnera, bez prevoza, ukoliko se odlučite da Vaše stvari odnese služba JKP gradske čistoće.

Izbacivanje starog nemštaja iz stana

Izbacivanje starog nameštaja iz stana podrazumevano obavljamo mi nakon dogovorenog posla. Međutim, cena izbacivanja starog nemeštaja iz stana može biti znatno niža ukoliko vi odlučite da izbacite stari nemeštaj ispred zgrade ili kuće, ali tako da kombi može da priđe neposredno do nameštaja, nakon čega ćemo mi obaviti utovar.

Odnosenje namestaja

Praženje zapuštenog stana sa odnošenjem starog nameštaja

Ukoliko je stan zapušten i napušten, a stvari značajno prljave i neupotrebljive, ne brinite - mi ćemo sve izneti i odneti na deponiju. Prilikom dogovora za izbacivanje i odnošenje starih stvari iz ovakvih stanova, veoma je važno da nam napomete sve detalje o stepenu zapuštenosti stana i ostalim neophodnim detaljima.

Zašto angažovati nas da odnesemo Vaše stare i nepotrebne stvari na deponiju?

Bilo da izbacujete jedan stari ugradni orman, stari krevet, belu tehniku ili bilo šta drugo, uključujući čišćenje tavana i podruma, možete nas pozvati i organizovati Odnošenje starog nameštaja i starih nepotrebnih stvari. Naša usluga odnošenja starog i nepotrebnog nameštaja na deponiju obuhvata odnošenje i pakovanje apsolutno svih mogućih stvari i nameštaja iz stana. Jedino što posle nas ostaje u stanu jesu zidovi, vrata i prozori, a kako se neretko od nas traži da odnesemo i vrata ili skinemo lepljena ogladala sa zida, onda i to uradimo.

Odnosenje starog namestaja

Pakovanje sitnica i demontaža krupnih stvari

Tokom selidbe i odnošenja starih stvari, veoma često se susrećemo sa velikim brojem sitnica koje bi trebalo odneti, kao i sa starim i velikim ormanima koje nije nimalo lako razvaliti i demontirati. Međutim, ovo ne predstavlja za Vas nikakav problem, jer ćemo mi obezbediti kese džakove za pakovanje, spakovaćemo i pokupiti sve sitnice i odneti u naše vozilo kojim ćemo dalje odneti stare stvari i nameštaj na deponiju.

Za koje usluge nas možete pozvati i koliko će to da košta(cena?)

  • Odnošenje starih stvari
  • Odnošenje starog nameštaja
  • čišćenje tavana i podruma
  • odnošenje i odvoz bele tehnike(veš mašina, frižidera)
  • skupljanje i odvoženje šuta

Cena naše usluge odnošenja starih stvari zavisi od količine stvari i veličine stana. Najbolje bi bilo da nas kontaktirate i dogovorite detalje oko odnošenja starih i nepotrebnih stvari na deponiju.

Više informacija možete pronaći na našem drugom sajtu za odnošenje starog nameštaja: odnosenjestarognamestaja.net