Selidbe Beograd Kumodraž

Selidbe Beograd Kumodraž- Selidbe Beograd Zemun

Prodaja stana najčešće zahteva i prenos stvari na novu adresu gde se stanari sele, osim ako nije dogovoreno da u stanu ostane nameštaj. U ovom slučaju, naši klijenti prodali su stan u Komodražu i trebalo je da iz stana odnesu sve, od sitnica do najkrupnijih stvari i ugradnih ormana.

Kako bi uspešno obavili ovaj prevoz, angažovali su nas kao Agenciju za Selidbe Beograd, a mi smo to obavili veoma brzo, lako i efikasno.

Kada se selite - pozovite nas!     063 481 388
Online procena cene selidbe: Online procena

Agencije za selidbe Beograd-Kumodraž. Kontaktirajte nas i zakažite svoju selidbu kada Vama to najviše odgovara, mi smo tu 24/7/365 za Vas!

Selidbe Beograd Kumodraž - Zemun

Ovo je bila jedna pomalo neuobičajena selidba, u odnosu na svakodnevne selidbe kojima se bavimo. Ova selidba je zahtevala prevoz jednog dela nameštaja u novi stan, a deo starog i nepotrebnog nameštaja je trebalo odneti na deponiju.

Zbog ovakvih zahteva selidbe, došli smo sa dva vozila. U jednom vozilu deo naše ekipe je pakovao nameštaj za selidbu u novi stan, a drugi deo ekipe je radio na odnošenju starog i nepotrebnog nameštaja na deponiju koji smo pakovali u drugo vozilo.

Posle detaljne zaštite nameštaja, pakovanja sitnica u kutije i demontaže ormana, naš tim je sa drugog sprata veoma brzo i efikasno spustio sve stvari, a ceo utovar dva vozila je završen za manje od 3 sata.

Selidbe Beogerad Zemun

Skladištenje nameštaja

Kako bi adaptirali i sredili novi stan za useljenje, a usled kratkog roka za iseljenje iz starog stana, našim klijentima na ovoj selidbi je bila potrebna usluga skladištenja nameštaja na nekoliko dana.

Pored svih usluga selidbi, prevoza, pakovanja nameštaja, montaže i demontaže, mi vam pružamo i uslugu koja obuhvata skladištenje nameštaja na neodređen vremenski period. Nameštaj ili bilo šta drugo, kod nas možete skladištiti na dan, nedelju, mesec ili godinu. Mi vam garantujemo na bezbednost Vašeg nameštaja, kao i na adekvatne uslove skladištenja u kojima neće doći do oštećenja nameštaja ili bilo kakvih drugih iznenađenja.

Mačak Čarli na selidbi

Pored svega navedenog, ovu selidbu je dodatno učinio zanimljivom mačak Čarli. Zanimalo ga je šta to mi radimo sa nameštajem na kome je on tako uživao da leži i posmatra, pa nas je pratio gde god smo se kretali u stanu.

selidbe kombijem Beograd Zemun

Selidbe na relaciji Kumodraž - Zemun su nešto sa čime smo se susreli mnogo puta tokom naše selidbene karijere. Kontaktirajte nas i uverite se zašto smo najbolji.
Vaša Agencija za Selidbe Beograd-Kumodraž.