IKEA dostava namestaja Beograd

IKEA - Selidbe i prevoz nameštaja u Beogradu

IKEA prevoz i kombi dostava nameštaja - Vršimo usluge prevoza stvari i nameštaja od IKEA do bilo kog dela Beograda. Za ovu uslugu prevoza možete nas kontaktirati u bilo kom trenutku, radnim danima, vikendom ili tokom praznika, stojimo vam na raspolaganju 24/7/365.

Kombi dostava nameštaja od IKEA možete organizovati sa našim utovarom i istovarom stvari do vašeg stana.

Kada se selite - pozovite nas!     063 481 388
Online procena cene selidbe: Online procena

Agencije za selidbe i prevoz nameštaja i stvari IKEA Beograd. Kontaktirajte nas i zakažite svoju selidbu kada Vama to najviše odgovara, mi smo tu 24/7/365 za Vas!

Posebna pogodnost prilikom kupovine nameštaja u IKEA

Pored toga što možete da nas angažujete da prevezemo vaše stvari, nudimo vam još jednu specijalnu mogućnost!

Kada nas pozovete, osim prevoza, možete da se dogovorite sa našim operaterom da vas naš vozač pokupi u bilo kom delu grada, odveze vas do IKEA-e, sačeka da obavite svoju kupovinu, a onda preveze vaš nameštaj do željene lokacije. Time štedite i vreme i novac, a ujedno usklađujete i svoje vreme sa našom uslugom prevoza nameštaja.

IKEA prevoz stvari i nameštaja Beograd

Montaža IKEA nameštaja

Ako ste mislili da je prevoz IKEA nameštaja jedina usluga koju pružamo, onda niste u pravu.

Opšte je poznato da IKEA nameštaj dolazi u delovima, pa ukoliko želite, mi možemo i da sklopimo ili montiramo vaš nameštaj nakon prevoza. Naše ekipe su uigrane i efikasne prilikom rastavljanja i sklapanja nameštaja, pa će sve brzo biti obavljeno i postavljeno tamo gde vi želite.

Povratak nameštaja u IKEA-U

Dešava se povremeno da naši klijenti vraćaju nameštaj u IKEA-u, zbog zamene nameštaja ili greške prilikom slanja stvari, pa nas možete angažovati da nameštaj vratimo i dovezemo vam nove stvari.

Vaša agencija za selidbe i prevoz u Beogradu.