Selidbe Mirijevo Beograd

Selidbe Mirijevo Beograd - Prevoz stvari i nameštaja

Selidbe u Mirijevu za nas predstavljaju rutinsku stvar. Širenjem ovog beogradskog naselja, broj selidbi koje smo uspešno obavljali u Mirijevu povećavao se iz godine u godinu.

Svi usponi do vaše adrese, i svi spratovi do vašeg stana ili kuće u Mirijevu za nas ne predstavljaju nikakve prepreke. Pozovite nas i uverite se da selidba nije toliko strašna i naporna, i da može da bude brza i efikasna, a vaš nameštaj bezbedno i bez ikakvih oštećenja prenet na drugu adresu u bilo kom delu Beograda, zemlje ili inostranstva.

Kada se selite - pozovite nas!     063 481 388
Online procena cene selidbe: Online procena

Agencije za selidbe Mirijevo Beograd. Kontaktirajte nas i zakažite svoju selidbu kada Vama to najviše odgovara, mi smo tu 24/7/365 za Vas!

Selidbe Mirijevo Vračar

Gotovo da nema naselja u Beogradu u kome nismo obavili selidbu iz Mirijeva u to naselje. Poslednja usluga selidbe je bila iz Mirijeva na Vračar. Danica nas je angažovala da preselimo njene stvari i nameštaj iz kuće u Mirijevu u njen novi stan na Vračaru.

Selidbe Beogerad Dedinje Senjak

Pakovanje sitinica u kartonske kutije

Ova usluga selidbe je kao i mnoge druge selidbe zahtevala pakovanje sitnica u kartonske kutije. Sve sitnice, uključujući escajg, čaše, šolje, tanjire i ostale lomljive predmete pažljivo smo umotali u zaštitnu puc-puc foliju, a onda smo ih upakovali u kutije kako bi bezbedno bile prevežene na željenu adresu.

Pored pakovanja sitnica, ujedno smo uradili demontažu nameštaja koji nije mogao u jednom komadu da bude prenet. Demontirali smo nekoliko ormara i kreveta. Ostatak nameštaja je zaštićen streč folijom kako bi bio zaštićen od prašine i sitnih oštećenja.

Utovar i istovar nameštaja

Nakon utovara nameštaja iz Mirijeva u naša vozila, nameštaj je prevežen na Vračar. Ekipa je podeljena tako da jedan deo iznosi stvari iz kamiona, a drugi deo ekipe unosi nameštaj i kutije sa sitnica u stan.

Selidba je prošla u najboljem mogućem redu, sve je išlo glatko i bez ikakvih iznenađenja. Danica je bila veoma zadovoljna našom uslugom.

Sa ponosom ističemo da je iza nas ostala još jedna zadovoljna stranka i sa nestrpljenjem iščekujemo vaš poziv!