Selidbe Beograd Zrenjanin

Selidbe Zrenjanin Beograd - Prevoz robe, stvari i nameštaja

Selidbe Beograd Zrenjanin iz godine u godinu se povećavaju. Naša agencija za selidbe prilagođava se ovom trendu rasta, paralelno uvećavajući kvalitet i efikasnost jedne ovakve selidbe. Bez obzira na udaljenost i kompleksnost selidbe, naše ekipe pobrinuće se da sve prođe brzo, lako i efikasno. Iako svi koji se sele kažu da selidbe predstavlja jedno stresno i nelagodno iskustvo, budite uvereni da sa nama neće biti tako. Uradićemo sve što je potrebno tako da vi i ne osetite ovu selidbu.

Pakovanje stvari i sitnica

Ukoliko je potrebno, mi možemo uraditi i pakovanje vaših stvari. Obezbedićemo kartonske kutije i selotejp trake ukoliko vam to bude potrebno. Pored toga, stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja i sugestije kako najbolje da spakujete svoje stvari i sitnice. Možete nas kontaktirati u bilo kom trenutku i organizovati svoju selidbu iz Zrenjanina u Beograd ili iz Beograda u Zrenjanin.

Koliko obično traje ovakva selidba?

Najveći deo vremena se u svakom slučaju provede u putu. Utovar vaših stvari, uz prethodnu zaštitu i strečovanje osetljivog nameštaja, obavljamo za svega par sati, u zavisnosti od količine nameštaja. Istovar po pravilu uvek traje značajno kraće od utovara. Neračunajući vreme provedeno u putu, utovar i istovar stvari uvek završavamo za 3 do 4h.

Zrenjanin i selidbe u okolnim mestima

Pored zrenjanina, vršismo uslugu selidbe u svim okolnim mestima. Selidbe Beograd - Melenci, Elemir, Ečka, Perlez, Stajićevo, Čenta, Lazarevo, Lukićevo, Botoš.

Kada se selite - pozovite nas!     063 481 388
Online procena cene selidbe: Online procena

Agencije za selidbe Beograd - Zrenjanin. Kontaktirajte nas i zakažite svoju selidbu onda kada Vama to najviše odgovara, mi smo tu 24/7/365 za Vas!

Selidbe Zrenjanin

Zaštita nameštaja i osetljivih stvari

Ukoliko se brinete kako ćemo vaš nameštaj izneti ili uneti u vaš stan, ili kako ćemo ga transportovati, a da ostane netaknut, mi vam poručujemo samo jedno - ne brinite, vaš nameštaj je u pravim rukama! Naše višegodišnje iskutvo u zaštiti osetljivog nameštaja i pakuvanju u kamionima, garantuje vam maksimalnu sigurnost i bezbednost vašeg nameštaja tokom transporta, utovara i istovara.