Selidbe Beograd Trst

Selidbe Trst - Beograd - Prevoz robe, stvari i nameštaja

Selidba iz Beograda za Trst(Trieste) ili iz Tsta za Beograd. Brzo, lako i efkiasno. Udaljenost između ovih gradova ne predstavlja nikakvu prepreku za nas.

Poziv i zakazivanje selidbe za Trst

Jednostavnim pozivom na mobilni i slanjem e-maila, možete brzo i lako dobiti sve informacije koje vas interesuju o organizaciji vaše selidbe za Trst. Neophodno je da našim operaterima opišete što detaljnije koliko stvari imate, da li vam je potrebno pakovanje, da li imate više sitnica ili krupnih stvari, da li je potrebna montaža i demontaža nameštaja, kako bismo mogli što preciznije i efikasnije da organizujemo vašu selidbu.

Koliko obično traje ovakva selidba?

Zbog velike udaljenosti, najveći deo vremena se u svakom slučaju provede u putu. Naši vozači imaju višegodišnje iskustvo, pa ova ruta za njih ne predstavlja nikakav izazov. Utovar stvari, uz prethodnu zaštitu i strečovanje osetljivog nameštaja, obavljamo za svega par sati. Dužinu trajanja selidbe u svakom slučaju odrđuje količina vašeg nameštaja. Neračunajući vreme provedeno u putu, utovar i istovar stvari uvek završavamo za 4 do 5h.

Kada se selite - pozovite nas!     063 481 388
Online procena cene selidbe: Online procena

Selidbe Hotela Trst Italija

Vršimo uslugu selidbe i preseljenja hotela i hotelskih soba. Bez obzira na količinu stvari, veličinu hotela i brojnost prostorija, mi vam garantujemo maksimlno brzo i efikasno obavljenu uslugu selidbe hotela. Celokupan nameštaj tokom transporta biće zaštićen streč i ostalim folijama po potrebi.

Agencije za selidbe Beograd - Trst. Kontaktirajte nas i zakažite svoju selidbu onda kada Vama to najviše odgovara, mi smo tu 24/7/365 za Vas!

Selidbe Trst