Selidbe Beograd Leskovac

Selidbe Leskovac Beograd: Prevoz stvari, robe i nameštaja

Selidbu iz Beograda za Leskovac važno je da organizujete na vreme kako bi selidba prošla bez stresa i neočekivanih događaja. U nastavku teksta navešćemo nekoliko saveta koji će vam pomoći da se pripremite za selidbu.

Najvažnije je da pozovete pouzdanu agenciju za selidbe koja će vam pomoći da se vaše stvari prevezu na siguran i efikasan način.

Pakovanje stvari i sitnica

Posebnu pažnju trebalo bi da obratite na pakovanje vaših stvari i sitnica. Potrudite se da sve svoje stvari spakujete pažljivo i organizovano kako biste se lakše raspakovali kada stignete u Leskovac. Koristite kvalitetne kutije i zaštitni materijal za osetljive stvari. Sa našim operaterima sa kojima budete dogovarali selidbu, možete da se dogovorite da vam isporučimo kartonske kutije za pakovanje.

Koliko obično traje ovakva selidba?

Utovar vaših stvari, uz prethodnu zaštitu i strečovanje osetljivog nameštaja, obavljamo za svega par sati. Istovar po pravilu uvek traje značajno kraće od utovara. Neračunajući vreme provedeno u putu, utovar i istovar stvari uvek završavamo za 3 do 4h. Vreme provedenu u putu je ono što najduže traje u ovoj selidbi.

Kada se selite - pozovite nas!     063 481 388
Online procena cene selidbe: Online procena

Agencije za selidbe Beograd - Leskovac. Kontaktirajte nas i zakažite svoju selidbu onda kada Vama to najviše odgovara, mi smo tu 24/7/365 za Vas!

Selidbe Leskovac

Zaštita nameštaja i osetljivih stvari

Ako se pitate i brinete kako ćemo vaš nameštaj izneti ili uneti u vaš stan, ili kako ćemo ga transportovati, a da ostane zaštićen i bezbedan, mi vam poručujemo samo jedno - ne brinite, vaše stvari su u sigurnim rukama! Naše višegodišnje iskutvo u zaštiti i transportu osetljivog nameštaja garantuje vam maksimalnu sigurnost i bezbednost vašeg nameštaja tokom transporta, utovara i istovara.