20% popusta tokom februara - pozovite nas!     063 481 388

Online procena odnošenja starog nameštaja: Online procena


Odnošenje starog nameštaja

Odnošenje starog nameštaja je ono čime se bavi naša agencija za selidbe.

Naš proces je jednostavan i bez stresa za vas. Jednostavno nas pozovite i dogovorite vreme koje vama odgovara. Naš tim će stići opremljen svim potrebnim alatima i vozilima za brzo i bezbedno uklanjanje nameštaja.Bez obzira na to da li se radi o starom kauču, stolu, ormaru ili bilo kom drugom komadu nameštaja, mi ćemo ga pažljivo i profesionalno odneti iz vašeg doma.

Nakon što uklonimo nameštaj, brinemo se o njegovom daljem tretmanu. Ako je nameštaj u dobrom stanju, doniraćemo ga organizacijama koje su u potrazi za donacijama. Ako je nameštaj u lošem stanju, odložićemo ga na odgovarajući način, vodeći računa o zaštiti životne sredine.

Pogledajte naše recenzije pre donošenja odluke

Kada se selite - pozovite nas!     063 481 388

Online procena cene selidbe: Online procena


Slike nameštaja možete poslati na:
WhatsApp
Viber Odnosenje starog namestaja

Vaše je samo da nas pozovete, a mi ćemo sve ostalo organizovati i uraditi na najbrži mogući način!
Agencija za Selidbe Beograd.

Najčešće postavljena pitanja
+
Cena odnošenja starog nameštaja zavisi od: količine nameštaja, sprata na kojem se stvari nalaze, stepena zapuštenosti nameštaja. U svakom slučaju, za cenu je najbolje pozvati broj 063/481-388 i pitati za sve ostale informacije.
+
Otkup nameštaja ne vršimo. Bez obzira na to da li je u pitanju stilski nameštaj ili potpuno nov nameštaj, ne vršimo otkup.
+
Nameštaj ne odnosimo besplatno. Ne odnosimo nameštaj besplatno ni ukoliko nam poklonite nove stvari.
+
Naše radno vreme je 24/7. Međutim, idealno bi bilo kada biste se bar jedan dan ranije javili kako bismo se dogovorili za vreme.
+
Stari nameštaj odnosimo na deponiju. Nameštaj ne ostavljamo ispred ulaza, pored kontejnera ili nešto tome slično. Nameštaj odvozi naše vozilo.
+
Nameštaj inicijalno iznosimo mi, ukoliko se ne dogovorimo drugačije. Prilikom dogovora i utvrđivanja cene, u cenu je uračunata celokupna usluga, koja obuhvata: demontažu(ako je potrebno), iznošenje, utovar i odvoz starog nameštaja.
+
Nameštaj odnosimo bez obzira na spratnost ili postojanje lifta.

Iznošenje nameštaja iz stana, kuće, podruma, tavana, nama nije bitno

Bez obzira na to gde se nalazi nameštaja, da li je u stanu, podrumu ili tavanu, mi ćemo ga odneti. Iznošenje nameštaja iz stana obavljaju naši ljudi koji svakodnevno obavljaju ovaj posao besprekorno i bez ikakvih prepreka. Peti sprat bez lifta za nas ne predstavlja izazov već rutinu.

Izbacivanje kabastog nameštaja

Ormare preko celog zida, velike ugaone garniture, klavire ili sefove, odnosimo jednostavno i brzo rastavljanjem nameštaja na manje delove. Prilikom demontaže i iznošenja starog nameštaja, vodimo računa o bezbednosti stana, lifta i zgrade. Nameštaj rastavljamo bez prevelike buke, efikasno i jednostavno. Ukoliko je nemoguće demontirati nameštaj u stanu, iznosimo ga u jednom komadu.

Cena odnošenja starog nameštaja u Beogradu

Cena odnošenja starog nameštaja u Beogradu je određenja sumiranjem mnogobrojnih faktora. Pre svega, na cenu utiče količina nameštaja. Pored toga, na cenu utiče na kojem spratu se nameštaja nalazi, da li je nameštaj prljav i zapušten, da li su u stan ili prostoriju ulazile ptice ili neke druge životinje. Prilikom poziva za odnošenje starog nameštaja, veoma je bitno da precizno i jasno navedete koliko nameštaja imate, gde se nameštaj nalazi, da je zapušten i tome slično.

Odnošenje starog namestaja

Odnošenje starog nameštaja tokom selidbe

Ako se selite, a usputno želite da se oslobodite starog i nepotrebnog nameštaja, mi možemo i to da rešimo. Stari nameštaj ćemo odneti pre ili posle selidbe, u zavisnosti od našeg međusobnog dogovora. Ukoliko ste prodali svoj stan, a dogovor je da vi ispraznite stan, možete nas angažovati da izbacimo stari nameštaj.

Ako se pitate zašto baš nas angažovati za odnošenje starog nameštaja

Mi smo registrovana i specijalizovana firma za odnošenje starog nameštaja. Svakodnevno smo prisutni na terenu, naše radno vreme je 24/7. Naše cene su transparentne, konkurentne i nepromenljive nakon postignutog dogovora. Odvoz nameštaja vršimo našim vozilima. Nameštaj ne ostavljamo ispred ulaza ili pored kontejnera, već ga propisno tretiramo, recikliramo ili doniramo.

Odnosenje starog namestaja

Odnošenje šuta i drugog građevinskog otpada

Ako nas angažujete da odnesemo stari nameštaj iz vašeg stana, možete nas angažovati i za odnošenje šuta i drugog građevinskog otpada kada majstori obave svoj deo posla. Šut iznose i odvoze naši radnici.

Usluge za koje nas možete angažovati su sledeće:

  • odnošenje starog nameštaja
  • čišćenje tavana i podruma
  • odnošenje i odvoz bele tehnike(veš mašina, frižidera)
  • skupljanje i odvoženje šuta
  • selidbe u Beogradu