Selidbe Beograd Ćuprija

Selidbe Ćuprija-Beograd: Prevoz stvari, robe i nameštaja

Radili smo selidbu u Žarkovu kada nas je naš, sada već bivši i zadovoljni klijent Vlada, kontaktirao i zatražio procenu cene selidbe iz Beograd-Žarkova u Ćupriju. Ovakav poziv nas nije iznenadio, mada, moramo priznati, ove godine je to bila prva selidba za Ćupriju.

Tokom razgovora i pitanja za adresu, ispostavilo se da se adresa našeg novog klijenta nalazi svega par stotina metara od adrese gde smo u datom trenutku već završavali selidbu. Dogovorili smo se da po završetku posla odemo na adresu našeg klijenta, uradimo procenu i dogovorimo sve oko selidbe, od pakovanja, do datuma prevoza.

Kada se selite - pozovite nas!     063 481 388
Online procena cene selidbe: Online procena

Agencije za selidbe Beograd - Ćuprija. Kontaktirajte nas i zakažite svoju selidbu onda kada Vama to najviše odgovara, mi smo tu 24/7/365 za Vas!

Selidbe Ćuprija

Dolazak na adresu u dogovoreno vreme i početak selidbe

Tokom prve posete i procene cene selidbe, dogovorili smo se sa našim klijentom da mi obavimo kompletnu selidbu, čime smo preuzeli na sebe celokupno pakovanje stvari, demontažu i ponovnu montažu pojedinih delova nameštaja, utovar, prevoz, istovar, raspakivanje i montiranje razmontiranih delova nameštaja.

Po dolasku na adresu u danu kada je trebalo da obavimo selidbu, Vlada nas je toplo dočekao, sa obostranim osmehom, jer se jedan od naših kolega sapleo i gotovo se ležeći našao na stepeništu zgrade. Veoma brzo smo uradili međusobnu raspodelu poslova, gde je jedan deo ekipe pakovao sitne stvari u kutije, dok su ostali iznosili i demontirali gabaritne delove nameštaja.

Na koji način je naš klijent stekao potpuno poverenje u nas ne možemo da odgovorimo, ali nas je odmah na početku selidbe napustio i uputio se put Ćuprije sa svojim prijateljem. Mi smo ostali da završimo utovar nameštaja i stvari i celog stana, nakon čega smo zaključali potpuno ispražnjen stan, pa se i sami uputili put Ćuprije.

Iznenađenja u Ćupriji i istovar stvari

Po dolasku u Ćupriju, susreli smo se sa mnogim iznenađenjima. Međutim, ono što bi čitalac ovog teksta trebalo da zna, iznenađenja se ovog puta nisu ticala selidbe, jer se sve išlo lako i brzo. Ono čime smo mi bili duboko iznenađeni i dirnuti, bila je lepota i živost ovog grada. Veličanstveni spomenik Cara Lazara, usmeren prema manastiru Ravanici, prvi je veličanstveni prizor na koji smo naišli. Ubrzo nakon toga, našli smo se u centru grada, koji nas je takođe fascinirao svojim uređenjem, brojnošću stanovnika koji šetaju sa svojim prijateljima i decom.

Tokom istovara stvari, naš klijen nas je ponovo napustio i u Ćupriji, ali ovog puta nije otputovao u drugi grad, već u restoran, za koji nam je detaljno objašnjeno gde se nalazi, kako bismo po završetku posla mogli i mi da mu se pridružimo, a tako je i bilo.

Priče koje smo te letnje večeri čuli od našeg klijenta koji je život proveo u Južnoafričkoj Republici, hrana koju smo probali,a koja je predstavljala specijalitet kuće i količinu smeha te večeri, nikada nećemo zaboraviti, kao ni našeg klijenta Vladu.

Na kraju svega

Celokupna selidba je izvršena efikasno, bez oštećenja, uz obostranu saradnju i zadovoljstvo. Međutim, na kraju svega bih izdvojio jedan veoma interesantan deo ove selidbe. Naš klijent je život proveo u stranoj zemlji, na drugom kontinentu, radio je ozbiljan posao, kao visokoobrazovana osoba. Nakon povratka u Srbiju, penzije nije bilo, a stan u Beogradu je naš klijent nasledio. Sagledavši celokupnu situaciju, naš klijent je po našem mišljenju doneo izvanrednu odluku. Prodao je u stan u Žarkovu. Od novca koji je dobio prodajom stana u Beogradskom naselju Žarkovu, kupio je stan u centru Ćuprije, veće kvadrature od stana u Beogradu, a iznad svega toga, ostala mu je velika količina novca kojom će moći da raspolaže u nedostatku penzionih sredstava tokom godina koje dolaze.

Alfa Selidbe Beograd.